sobota 5. dubna 2008

5. 4. 2008 - Končím...


Nebudu tady psát sáhodlouhé komentáře o tom jak končím s projektem a s fotografováním atd. atd... není to totiž pravda.
Ten kdo končí nejsem já, ale můj "skříťa". Při náhledu a focení je všechno OK, ale při uložení je fotka pruhatá a nepoužitelná. Už není v záruce a jsem zvědavá co opravy.
Dnešní fotka je tady zřejmě jeho poslední. Pokud se vám zdá, že zas tak pruhatá není, tak je na ní 5x použit řádkový proklad a další úpravy, aby se vůbec dala zveřejnit. Ale tudy cesta nevede. Takže půjdu zkoumat všechny možnosti minolty (čímž u mě skončí období rychlých momentek).

Kamarádky Felix.

5 komentářů:

dib řekl(a)...

uf... noreen.. tys mi dala.. přísahám, že než jsem přečetla pokračování, úplně se mi zastavilo srdce.. fakt jsem se chvilku bála, že zhrzena ztrátou skříti ses rozhodla připojit se k vlně.. uá, to by mě teda strašně, strašně moc mrzelo..
tak ať si koupíš nějakého mazlíčka co nejdřív, ti přeju..

Dadouch řekl(a)...

Klobouk dolů, když dokážeš upravit fotečku, aby na ní nebylo nic rušivého....to s foťáčkem mě moc mrzí a držím palce, ať to není nic vážného...

Ro řekl(a)...

Tak pruhování ještě malinko vidět je - při zvětšení, takže vidím vadu, ale hele, to je chyba "čtení" dat, nemusí to dělat foťák (zvlášť když to není vidět na displeyi), může zlobit karta, zkoušelas jinou? A když by šlo o problém softu, tak možná bych se nejprve optala, třeba by oprava nebyla dražší než nový skříťa.
Brečím s tebou... ale zase si vem ty super záběry z Minolty a třeba zjistíš, že to s pohotovým okem nebude tak zlé a ještě ti narostou svaly :-)

Siťa (PST Designs) řekl(a)...

tak pá skříťo, měli jsme tě rádi, ale všechno zlé je pro něco dobré a tak budou fotky jiné - lepší!

Lucka73 řekl(a)...

Norreen - je mi líto, že skříťa to neustál. Tuplem, když vím, jaký problémy ti způsobil. Ale ty se i přes to nevzdáváš a o tom to je - i když nebude fotka každej den - budou! A já vím, že se prostě nevzdáš. Máš cit pro fotky a focení je vášeň - toho se nedá vzdát ;o))