úterý 19. února 2013

365/2013 - 50. Stěhovák

Dneska ráno jsem se zas s Míšou pobavila. Nejprve odněkud vytáhl červený puntíkatý šátek (no jo, už zas lustroval moji skříň). A protože ho v létě nosil místo čepice, tak se ho snažil nasadit na hlavu, nakonec jsem mu ho uvázala. Pak si chvilku hrál s autíčkem a nakonec přišel na to, že mu vlastně překáží kuchyňka, která stála na koberci se silnicí a tak ji musel nutně odstěhovat.
To aby měl s autíčkem dostatek prostoru

Na poledne jsme byli objednaní na logopedii. Cesta tam byla v pohodě. Jakmile Mišák zjistil, že jdem směrem k Medicpointu, tak už se tam hnal a to i do patra. No jo, tam si vždycky hraje a je jedno do které ordinace jdeme. Sice se v jednu chvíli naštval a vztekal, protože jsme mu nedovolili vytáhnout všechny hračky, které chtěl. Ale nakonec se rozhodl, že přece jenom spolupracovat bude. Ani pryč se mu pak nechtělo. Je pravda, že naše logopedka to s ním opravdu umí a to i když má své vzteklé záchvaty, kdy se rozhodne válet po zemi. A domů jsme si odnesli puzzle s 2x 48 dílky. Má je půjčené do příští návštěvy. Sice pro něj jsou trošku složitější, ani ne kvůli počtu dílků, jako spíš, že se jedná o reálné obrázky a v těch se trošku ztrácí, malované jsou pro něj přece jen jednodušší.
Cesta domů byla zase naprosto v pohodě, dokonce neprotestoval, když jsem na konci nechtěla přejít k obchodům a šli jsme domů po opačné straně ulice, než je zvyklý. Tak mi udělal radost. Za odměnu měl lízátko.
Po obědě jsme zkusili složit to puzzle od paní doktorky. No nakonec jsme to zvládli, když jsem mu připravila základ, tak už si to pak pěkně srovnal sám. A potom pro změnu zas jezdil autama po koberci. Prostě takový běžný den.

Žádné komentáře: