úterý 26. března 2013

365/2013 - 85. Naladit se pozitivně ...

Mišák měl jednu ze svých nocí. Vzbudil mě ve čtvrt na tři a do půl páté mě "terorizoval" pak odkráčel spát zpátky do pokojíčku. Ráno se mu samozřejmě nechtělo vstávat. Ale to měl prostě smůlu. Museli jsme na skupinu.
Dneska jsme vyrazili dostatečně včas a tak bylo dost času i v čekárně a Mišák se naladil celkem pozitivně. Chvíli koukal z okna, pak si hrál s hračkama. A na skupině si kromě hraní i dobrovolně kreslil, snažil se u silnice vymalovat dělící pruhy. Kreslení ho začíná bavit.
Potom jsme se šli projít, něco nakoupit a pro změnu na logopedii. Byl ochotný i spolupracovat, jen potom uklízel kartičky do krabice, protože už ho nebavilo ukazovat co kde je. Dokonce když jsmem odcházeli tak projevil dobrou vůli a paní logopedce na rozloučenou zamával.

Z logopedie jsme zašli do želvího doupěte, aby si pohrál a sešli se s tetou Lenkou a Emčou. Od Lenky jsem dostala kousek jara domů  (krásné narcisky) a belgické pralinky. A Míša dostal krásné nové košťátko Cesta domů byla trošku dobrodružství, protože se snažil cestou zametat chodníky, jen ta oranžová vesta mu chyběla. Ale byl úžasně roztomilý.

A večer při kontrole pošty na mě čekal velice pozitivní email. Ale o něm určitě napíšu jinde.

Žádné komentáře: