čtvrtek 30. května 2013

365/2013 - 144.Veteráni

Bylo otevřené muzeum a zároveň byl připravený průvod s historickými kočárky. A protože sice sem tam kráplo, ale jinak bylo celkem přijatelně, tak jsme s Mišákem vyrazili.

Zahájili jsme v Želvě. Mišákovi vadilo, že ho nechci pustit na zahrádku. Přece jenom všude bylo mokro. Taky si potřeboval opět zkontrolovat antikvariát, jestli je všechno v pořádku, jestli tam sedí teta Želva s počítačem a jestli mu ze zadu neodstěhovali knížky.

Ovšem na náměstí ho čekalo překvapení. Jako doplněk, tam stáli 4 veteráni. A Mišák je snad hodinu obcházela prohlížel. Já pod záminkou fotografování samozřejmě taky. Veteráni se mi vždycky líbily.






Potom jsme vyrazili do muzea. Byla tam výstava "Namáhej mozek", kam byli exponáty zapůjčeny z IQ Parku z Liberce. Mišákovi by se to i líbilo, ale byl tam velký hluk a rozruch a tak brzy mě začal táhnout zpátky. A tak jsme se jen prošli i dalšíma expozicema a šli zpátky. Dole se ještě snažil ulovit model mašinky (to mu neprošlo). A pak už se mu nechtělo čekat na náměstí ještě půl hodiny, než začne průvod s kočárky. A tak jsme šli domů. Stejně by to asi zajímalo víc mě, než jeho. A veterány jsme si užili oba.

1 komentář:

Ajka řekl(a)...

To je krásná přehlídka:-)
Ajka